Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، قیمت گوشی و دیگر محصولات الکترونیکی، پاسخ مستمر کارشناسان زومیت به سوالات کاربران در بخش پرسش‌وپاسخ، دقیق‌ترین اطلاعات فنی محصول در کنار بررسی‌های تخصصی زومیت از محبوب‌ترین محصولات بازار، هر آنچه که برای خرید نیاز دارید را در بخش محصولات خواهید یافت. اگر به عنوان مثال به دنبال خرید گوشی موبایل سامسونگ و اطلاع از ‌آخرین قیمت گوشی سامسونگ و خرید ارزان‌تر محصول محبوبی همچون گوشی A50 هستید، بخش محصولات زومیت تمام نیازهای شما را برطرف خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فقدان یک بستر مناسب برای اطلاع از مشخصات فنی، فروشندگان معتبر، بحث و تبادل نظر در مورد یک محصول از سال‌ها پیش یکی از دغدغه‌های مهم ما در زومیت بوده است؛ سرانجام در آذر ماه سال ۹۶ بخش محصولات زومیت برای رسیدن به این اهداف راه‌اندازی شد.

چهار دسته‌ی گوشی موبایل، تبلت، ساعت هوشمند و هدست‌های واقعیت مجازی نخستین فاز از توسعه‌ی بخش محصولات زومیت به شمار می‌رفتند اما با تلاش‌های کارشناسان ما در طی کمتر از ۲ سال اخیر، تعداد محصولات از مرز ۱۲ هزار کالا گذشته است و به زودی بخش‌های هیجان‌انگیز دیگری نیز به آن افزوده خواهد شد.

هم‌اکنون دسته‌های زیر در بخش محصولات در دسترس هستند:
* گوشی موبایل
* تبلت
* لپ‌تاپ
* ساعت و دستبند هوشمند
* مانیتور
* دوربین عکاسی
* لنز دوربین عکاسی
* کنسول بازی
* هدست واقعیت مجازی
* پردازنده
* کارت گرافیک

ما با ارائه‌ی بررسی تخصصی، انتشار تجربه‌ کاربران و ارائه‌ی نظرات کارشناسانمان در مورد محصولات، راه خرید را همواتر کرده‌ایم؛ بزرگ‌ترین فروشگاه‌های اینترنتی فعال در حوزه‌ی تجهیزات الکترونیکی در بخش محصولات زومیت فعال هستند تا کاربران ارزان‌ترین محصول را با توجه به نیازهای خود خریداری کنند؛ بیش از ۳۰۰ فروشگاه در دسته‌های مختلف در بخش محصولات فعال هستند. در کنار مقایسه‌ی فنی و قیمت محصولات هر دسته، امکان مشاهده‌ی محبوب‌ترین مقایسه‌های انجام شده توسط کاربران نیز وجود دارد.

با جستجوی نام یک محصول و ورود به صفحه‌ی آن بخش‌های زیر را مشاهده خواهید کرد:
* مشخصات: نمایش اطلاعات فنی دقیق برگرفته‌شده از منابع معتبر
* قیمت: نمایش قیمت‌های به‌روز یک محصول در فروشگاه‌های اینترنتی معتبر
* اخبار و مقالات: نمایش تمامی مقالات و اخبار مرتبط با یک محصول
* بررسی: نمایش بررسی اختصاصی زومیت از یک محصول
* تصاویر: نمایش تصاویر رسمی و تصاویر اختصاصی زومیت
* ویدئوها: نمایش تمام ویدئوهای مرتبط با یک محصول
* بررسی و نظرات کاربران: محلی برای ارائه‌ی تجربه‌ی کاربران از یک محصول و نظرات آن‌ها
* پرسش و پاسخ: محلی برای طرح پرسش‌های مرتبط با یک محصول و تعامل با دیگر کاربران

اطلاعات فنی و مشخصات دقیق سخت‌افزاری تمام محصولات از معتبرترین منابع از جمله سایت سازندگان استخراج شده است؛ این اطلاعات در سریع‌ترین زمان پس از معرفی آن‌ها توسط کارشناسان وارد دیتابیس بزرگ محصولات زومیت می‌شوند. عکس‌های باکیفیت رسمی و ویدئوهای مرتبط نیز به منظور آشنایی با طراحی محصولات و تداعی حس خرید در اختیار شما قرار گرفته‌اند.

بازخوردهای دریافتی از مراجعه‌کنندگان به بخش محصولات زومیت حاکی از آن است که کاربران در شناخت معیارهای خرید یک محصول مانند گوشی به نتیجه‌گیری رسیده‌اند اما در این که کدام محصول تطابق خوبی با معیارها و نیازهای‌ آن‌ها دارد نیازمند راهنمایی هستند؛ بخش پرسش و پاسخ در کنار راهنمای خرید هوشمند که با دریافت نیازهای کاربر عمل می‌کند خریدی آگاهانه‌تر را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

علاوه بر محصولات محبوبی همچون گوشی و لپ‌تاپ، دسته محصولات مناسب برای علاقه‌مندان به بازی نیز روز به روز گسترده‌تر می‌شوند؛ خرید کنسول‌های روز مانند ایکس‌باکس وان و پلی‌استیشن ۴ سونی،‌ انتخاب بهترین مانیتورهای گیمینگ و کامل‌ترین مرجع مشخصات فنی پردازنده و کارت گرافیک فارسی تنها بخشی از موارد تدارک دیده‌شده برای کاربران علاقه‌مند به بازی است.

در پایان از شما دعوت می‌کنیم تا علاوه بر استفاده از این بخش، با امتیازدهی و نوشتن بررسی کوتاه از گجت‌های خود در این بخش به غنی‌تر کردن محتوای آن در کنار زومیت باشید. پیش از خرید محصول نیز می‌توانید از طریق بخش پرسش و پاسخ از راهنمایی کارشناسان زومیت و دیگر کاربران استفاده کنید.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4717312

منبع: مهر

کلیدواژه: گوشی همراه لپ تاپ موبایل بانک رفاه کارگران صنعت خودروسازی خرید و فروش قیمت دلار کاشت مو گروه خودروسازی سایپا مشاوره حقوقی قیمت طلا مواد شیمیایی ساختمان سازی نظام بانکی قیمت خودرو روابط عمومی ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۳۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی که تریاک ایران، بهترین تریاک جهان بود!

زی‌سان: اولین سفیر آمریکا به ایران که در سال ۱۲۶۱ یعنی در عصر حکمرانی ناصرالدین شاه در کشورمان مستقر شده، در کتاب خاطرات خود در وصف منابع، معادن و بازرگانی ایران تریاک را یکی از مهم‌ترین صادارات ایران به جهان خارج معرفی می‌کند.

به گزارش زی‌سان؛ اس جی دبلیو بنجامین، در کتاب خود تحت عنوان «ایران و ایرانیان عصر ناصرالدین شاه» نقش تریاک در اقتصاد و زندگی مردم ایران را این‌گونه توصیف می‌کند: 

یکی از مهم‌ترین صادرات ایران تریاک است. در گذشته محصول تریاک ایران خیلی بیشتر از حالا بود. ولی در سال‌های اخیر کاهش یافته است. میزان مصرف داخلی تریاک نسبت به مقدار محصول ناچیز است و قسمت عمده آن به خارج صادر می‌گردد. مقدار مرفین تریاک ایران زیادتر از تریاک کشور‌های دیگر است. به همین جهت مرغوب بوده و در کشور‌های خارجی خریدار زیادی دارد و حتی به چین هم صادر می‌شود. 

اخیرا دو عامل موجب تقلیل محصول تریاک ایران شده است عامل اول تقلب در تریاک‌های صادراتی است که بازار آن را کمی راکد کرده و در نتیجه کشاورزان رغبت کمتری به کشت آن نشان می‌دهند. عامل دوم اقدام دولت در جلوگیری از کشت تریاک در پاره‌ای از نقاط است، زیرا کشت تریاک مانع از کشت گندم شده و محصول گندم را کاهش داده است.

قسمت عمده تریاک ایران در ایالات کرمانشاه و اصفهان کشت می‌شود. اصفهان؛ مرکز تجارت تریاک ایران به شمار می‌رود و به علاوه تریاکی که در اطراف اصفهان کشت می‌شود از بهترین انواع تریاک ایران است و مرفین آن به ۱۵ تا ۱۶ درصد می‌رسد که بالاترین حد مرفین در تریاک‌های جهان است. 

در ادوار گذشته تریاک‌های قم، تهران و یزد هم شهرت داشته و مقدار مرفین تریاک قم از اصفهان هم بیشتر بوده است. در اینجا قابل ذکر است که بهترین نوع تریاک هندوستان بیش از ۱۳.۵۷ درصد مرفین ندارد و حال آن که مقدار مرفین تریاک ایران براحتی به ۱۶ درصد می‌رسد و از این نظر به مراتب از تریاک هند و مصر مرغوب‌تر بوده و بازار بهتری دارد.

عیب مهمی که تریاک ایران داشته و به مرغوبیت آن لطمه می‌زند، تقلبی است که در آن می‌کنند و مقداری شن و خاک یا دانه‌های نباتی را داخل شیره تریاک کرده و بعد آنرا بصورت گلوله در می‌آورند. در موقع خرید به این تقلبات نمی‌توان پی برد و شرکت‌های خارجی که بخواهند تریاک ایران را خریداری نمایند، بهتر است طبق یک قرارداد تریاک یک مزرعه با یک ده و یا یک منطقه را پیش خرید کرده و خودشان در جمع آوری شیره خشخاش و تریاک رأسا اقدام نمایند که تریاک خالص به دست آورند.

به طور متوسط هر ساله در حدود دو هزار جعبه تریاک ایران بارزش ۷۳۲ هزار دلار از طریق بندر بوشهر به انگلستان صادر می‌شود؛ البته مقادیری هم به چین و سایر نقاط جهان از طریق بنادر و مرز‌های دیگر فرستاده می‌شود و تردیدی نیست اگر اقدامات تشویقی با تاسیس نمایندگی‌های تجارتی در اصفهان و در نتیجه تسهیلات خرید تریاک از کشاورزان بشود، محصول به مراتب افزایش خواهد یافت و تجار اصفهان آمادگی انقعاد قرارداد‌های چندین ساله و طویل المدت را برای فروش تریاک دارند.

tags # ایران ، قاجار ، تریاک ، ناصرالدین شاه ، اس جی دبلیو بنجامین سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • قابلیت‌های جدید استوری اینستاگرام کاربران را شگفت‌زده کرد
  • قیمت هر کیلو گندم ۱۷ هزار و پانصد تومان/ آغاز خرید از هفته آینده
  • راه‌اندازی واحد جدید پالایشگاه آبادان تا دو ماه آینده
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • وقتی که تریاک ایران، بهترین تریاک جهان بود!
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی