Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در اين مقاله شما را با چهاراپليکيشن و يکبازي پولي آيفون آشنا مي‌کنيم که براي مدت محدودي رايگان شده‌اند.

بنا بر رسم هفتگي زوميت، اين هفته نيز 5 اپليکيشن پولي آيفون را که به مدت محدود رايگان شده‌اند، براي شما آماده کرده‌ايم تا در صورت تمايل، قادر به دانلود رايگان آن‌ها باشيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دقت داشته باشيد که تمام اين اپليکيشن‌ها به مدت «نامشخص» رايگان شده‌اند؛ بنابراين بهتر است قبل از اينکه دوباره به حالت پولي تبديل شوند، هرچه سريع‌تر براي دانلود آن‌ها اقدام کنيد.NoLocation (با قيمت 1.99 دلار)NoLocation اپليکيشني براي گوشي‌هاي آيفون است که به کمک آن مي‌توانيد اطلاعات مخفي‌شده در تصاوير يا همان Exif را از عکس‌هاي خود حذف کنيد. Exif شامل اطلاعاتي جزئي همچون مدل دوربين، تاريخ، مکان ثبت عکس (در صورت روشن بودن GPS) و‌... است که به‌طور مخفي در عکس‌ها ذخيره مي‌شود‌؛ بنابراين عکس‌هاي شما بعد از اشتراک‌گذاري، اطلاعات نسبتا مهمي همراه خود خواهند داشت. NoLocation برنامه‌اي پولي براي آيفون است که در حال حاضر رايگان شده است و مي‌توانيد آن را دانلود کنيد. اين برنامه با فراخواني عکس‌هاي مورد نظر شما، اطلاعات Exif آن‌ها را حذف مي‌کند تا نسخه‌اي خام از عکس را براي اشتراک‌گذاري آماده کند. براي دانلود اين اپليکيشن 1.99 دلاري که در حال حاضر رايگان شده است، مي‌توانيد از لينک زير استفاده کنيد.دانلود اپليکيشن
اپ‌استور

اپليکيشن‌هاي محبوب خود را از طريق ايميل app@zoomit.ir به زوميت معرفي کنيد

IQ Test Pro (با قيمت 2.99 دلار)IQ Test Pro اپليکيشني براي گوشي‌هاي آيفون است که به کمک آن مي‌توانيد ضريب هوشي خود را بسنجيد. اگرچه IQ به‌تنهايي دليل بر باهوش بودن يا نبودن يک فرد نيست و بايد در کنار موارد ديگري همچون EQ سنجيده شود؛ اما استفاده از IQ Test Pro که براي مدت محدود رايگان شده است، خالي از لطف نخواهد بود. اين اپليکيشن بيشتر يک اپ تفريحي و سرگرم‌کننده است؛ اما سعي شده است از سؤالات و آزمون‌هاي معتبري استفاده کند تا نتيجه‌ي آن جذابيت بيشتري براي کاربر داشته باشد. براي دانلود اين اپليکيشن 2.99 دلاري که در حال حاضر رايگان شده است، مي‌توانيد از لينک زير استفاده کنيد.دانلود اپليکيشن
اپ‌استور

اپليکيشن‌هاي محبوب خود را از طريق ايميل app@zoomit.ir به زوميت معرفي کنيد

TimeNote (با قيمت 0.99 دلار)TimeNote اپليکيشني کاربردي براي گوشي‌هاي آيفون است که توسط آن مي‌توانيد براي امور مهم خود يادآور تنظيم کنيد. مشغله‌هاي ذهني مي‌توانند باعث فراموشي خيلي از موارد شوند. اگر نگرانيد تولد دوستتان را که 7 ماه ديگر است، فراموش کنيد، اگر براي ماه آينده وقت دکتر رزرو کرده‌ايد و احتمال مي‌دهيد آن را از ياد ببريد يا هر حالت ديگري که احساس مي‌کنيد وجود يک يادآور براي فراموش نشدن آن لازم است، TimeNote اپليکيشني مناسب براي شما خواهد بود. توسط اين برنامه مي‌توانيد براي امور مهم خود يادآور تنظيم کنيد تا هنگام رسيدن به تاريخ و ساعت مورد نظر، اين برنامه شما را توسط نوتيفيکيشن‌هاي خود از رسيدن به تاريخ مورد انتظار آگاه کند. يادآورهاي شما مي‌توانند براي چند دقيقه بعد، چند ساعت، چند ماه و حتي چند سال بعد باشند.کافي است موضوع مورد نظر را به TimeNote بسپاريد و آن را هميشه نصب نگه داريد. براي دانلود اين اپليکيشن 0.99 دلاري که در حال حاضر رايگان شده است، مي‌توانيد از لينک زير استفاده کنيد.دانلود اپليکيشن
اپ‌استور

اپليکيشن‌هاي محبوب خود را از طريق ايميل app@zoomit.ir به زوميت معرفي کنيد

MovieSpirit (با قيمت 9.99 دلار)MovieSpirit اپليکيشني در زمينه ساخت و ويرايش ويديو است که ابزاري فوق‌العاده براي عموم کاربران محسوب مي‌شود و با انبوه امکاناتي که در آن تعبيه شده است، مي‌توان آن را ابزاري مناسب براي کاربران تخصصي‌تر نيز به‌حساب آورد. در MovieSpirit شما قادر به ترکيب عکس، گيف، موزيک و ويديو هستيد و مي‌توانيد با تکيه بر سليقه‌ي خود، نتايج جالبي از اين اپليکيشن به دست آوريد. اگر به ترکيب دو ويديو و پخش هم‌زمان آن‌ها در يک قاب نيز علاقه داريد، بايد بگوييم که MovieSpirit اين ويژگي را به بهترين شکل در اختيار شما قرار خواهد داد. از امکانات و افکت‌هاي ديگري که در اين برنامه وجود دارند، مي‌توان به قابليت پخش سريع يا آهسته‌ي ويديو، اضافه کردن متن يا آيکون به ويديو، وجود افکت‌هاي جذاب براي وصل کردن دو ويديو به يکديگر و امکان نقاشي کردن روي ويديو اشاره کرد. نکته‌ي جالب در رابطه با اضافه کردن صوت به ويديو اين است که علاوه بر امکان اضافه کردن صوت از حافظه‌ي گوشي، مي‌توانيد به‌طور مستقيم صداي خود را ضبط و روي ويديو ميکس کنيد‌. براي دانلود اين اپليکيشن 9.99 دلاري که در حال حاضر رايگان شده است، مي‌توانيد از لينک زير استفاده کنيد.دانلود اپليکيشن
اپ‌استور

اپليکيشن‌هاي محبوب خود را از طريق ايميل app@zoomit.ir به زوميت معرفي کنيد

Gunpowder (با قيمت 2.99 دلار)Gunpowder يک بازي جذاب براي گوشي‌هاي آيفون است که با گرافيک چشم‌نواز خود، به مدت محدود رايگان شده است و هم‌اکنون بدون پرداخت هيچ هزينه‌اي قابل دانلود است. داستان بازي Gunpowder از اين قرار است که شما بايد در نقش يک قهرمان، طلا و سکه‌هاي دزديده‌شده‌ي مردم را از کاراکتر خبيث بازي پس بگيريد و دوباره به مردم برگردانيد. عنصر اصلي در بازي Gunpowder باروت است. شما بايد در هر مرحله، با باروتي که در اختيار داريد، صندوقچه طلا را منفجر کنيد تا مرحله با موفقيت به پايان برسد. در هر مرحله يک صندوقچه و يک آتش کوچک وجود دارد و بايد به کمک باروتي که در اختيار داريد، اين دو آيتم را به هم متصل کنيد تا آتش از طريق باروت به صندوقچه برسد و آن را منفجر کند. در اين ميان 3 قلک به شکل خوک نيز در مسير قرار دارد که بايد با رد کردن باروت از ميان آن‌ها، اين قلک‌هاي شخصيت خبيث بازي را نيز نابود کنيد تا در انتها قادر به اتمام مرحله و برگرداندن پول مردم به آن‌ها شويد. Gunpowder داراي 150 مرحله است که با توجه به داستان جالب و محيط رنگارنگ آن، مطمئنا از آن لذت خواهيد برد. براي دانلود اين بازي 2.99 دلاري که در حال حاضر رايگان شده است، مي‌توانيد از لينک زير استفاده کنيد.دانلود اپليکيشن
اپ‌استور

اپليکيشن‌هاي محبوب خود را از طريق ايميل app@zoomit.ir به زوميت معرفي کنيد



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۱۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟

روزنامه‌نگار سایبرنیوز برای اینکه ببینیم کدام پلتفرم اندروید یا iOS امن‌تر هستند، آزمایش جالبی را انجام شده است. او در این آزمایش، صد اپلیکیشن برتر اپ استور اپل و پلی استور گوگل را به ترتیب روی یک آیفون SE و یک گوشی اندروید که هر دو ریست فکتوری شده بودند، نصب کرد. سپس گوشی‌ها را بدون دست زدن رها کرد و بررسی کرد که هرکدام چند مرتبه به سرورهای خارجی وصل می‌شوند و این سرورها در کجا قرار دارند.

اندروید یا iOS ؟ امن‌ترین پلتفرم موبایل

شاید طرفداران اندروید با دیدن این نتایج خوشحال شوند که به‌طور میانگین، iOS به ۴۲ درصد سرور خارجی بیشتری نسبت به اندروید درخواست ارسال می‌کند، اما فعلاً برای جشن گرفتن زود است.

به گزارش گجت نیوز، ناپریس می‌گوید که در طول پنج روزی که آیفون را بدون دست زدن رها کرده بود، تمام ارتباطات خروجی آن با سرورهای خارجی را ردیابی کرده است. او محاسبه کرده که گوشی اپل به‌طور میانگین روزانه ۳۳۱۸ درخواست ارسال کرده است، در حالی که این رقم برای گوشی اندرویدی که سه روز بدون استفاده مانده بود، به‌طور میانگین روزانه ۲۳۲۳ درخواست بوده است.

اما اگر طرفدار اندروید هستید و فکر می‌کنید برنده این رقابت هستید، باز هم زود نتیجه‌گیری کرده‌اید. این متخصص می‌گوید، تعداد درخواست‌های آیفون به کشورهای نامعتبر در مقایسه با آزمایش اندروید، پایین‌تر بوده‌اند!

آیفون اکثراً با سرورهای اپل ارتباط برقرار می‌کند

نتایج نشان می‌دهد ۶۰ درصد از درخواست‌های خروجی آیفون به‌عنوان بخشی از عملکردهای استاندارد، به سرورهای اپل ارسال می‌شد. تنها ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به سرورهای گوگل فرستاده شده بود و باقی‌مانده به اپلیکیشن‌های جانبی وصل می‌شدند.

برای مثال، در حالی که آیفون به‌طور میانگین روزانه یک بار با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط برقرار می‌کرد، دستگاه اندرویدی در طول سه روز، ۱۳ برابر بیشتر، یعنی ۳۹ بار به یک سرور در روسیه پینگ می‌زد. همچنین در حالی که آیفون هیچ ارتباطی با سرورهای چینی نداشت، گوشی اندرویدی به طور میانگین روزانه پنج بار با یک سرور در چین در تماس بود.

آیفون همچنین بسیار کمتر از گوشی اندرویدی با سرورهای شبکه‌های اجتماعی ارتباط برقرار می‌کرد. به‌طور متوسط، آیفون در روز 20 بار با سرورهای فیس‌بوک تماس می‌گرفت، در حالی که این رقم برای دستگاه اندرویدی به‌طور متوسط 200 بار در روز بود. در مجموع آیفون 36 بار با تیک تاک ارتباط برقرار کرد که البته سرور متعلق به ByteDance که به آن متصل می‌شد، در چین قرار نداشت.

گوشی اندرویدی تقریباً 800 بار با تیک تاک ارتباط برقرار کرد. اسنپ‌چت تنها پلتفرم شبکه اجتماعی بود که نتایج متفاوتی داشت؛ در حالی که آیفون روزانه بیش از 100 درخواست به سرور اسنپ‌چت ارسال می‌کرد، دستگاه اندرویدی به ندرت با سرور اسنپ‌چت ارتباط می‌گرفت.

نکته جالب اینجاست که در روزهایی که آیفون بدون استفاده رها شده بود، اسنپ‌چت، جیمیل و وان‌درایو به ترتیب با مصرف ۳۸، ۳۴ و ۱۱ درصد، بیشترین باتری را مصرف کردند. در برخی روزها، اسنپ‌چت حتی برای بیش از یک ساعت در پس‌زمینه فعال بود.

موضوع نگران‌کننده این است که اگر تلفن شما با سروری در روسیه یا چین ارتباط برقرار کند، داده‌های شما ممکن است در دسترس سازمان‌های دولتی آن کشورها قرار گیرد. آقای Naprys، یک محقق امنیتی نظریه‌ای در مورد تفاوت قابل توجه بین برنامه‌های تماس‌گیرنده با سرورهای خارجی در iOS و اندروید دارد.

او می‌گوید: «هیچ برنامه‌ای در اپ‌استور اپل را نمی‌توان به‌طور کامل به‌عنوان یک ابزار تبلیغاتی آشکار در نظر گرفت. همه برنامه‌های موجود در اپ‌استور توسط پلتفرم‌های بزرگ و شناخته‌شده‌ای توسعه یافته‌اند و کاربردی‌تر از چراغ‌قوه‌های تبلیغاتی، برنامه‌های شوخی یا نمایشگرهای بی‌کیفیت PDF در گوگل‌پلی هستند».

اجازه دانلود مستقیم برنامه‌ها در آیفون: آیا اپل باید به این قابلیت تن دهد؟

خبرنگار Cybernews اضافه می‌کند، این موضوع همچنین می‌تواند به خاطر سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تر اپل در قبال توسعه‌دهندگان، در اکوسیستم بسته خود به‌طور کلی و به ویژه در رابطه با حریم خصوصی باشد. اپل همواره از رویکرد باغچه محصور خود در قبال اپ‌استور دفاع کرده است و می‌گوید این رویکرد برای اطمینان از ایمن بودن برنامه‌های قابل نصب در فروشگاه ضروری است. بدیهی است، قانون بازار دیجیتال (DMA) در اروپا به کاربران آیفون در 27 کشور اتحادیه اروپا اجازه می‌دهد تا در صورت تمایل، از این حفاظت چشم‌پوشی کنند.

این درحالیست که کاربران آیفون خارج از اتحادیه اروپا، همچنان مجاز به دانلود مستقیم برنامه‌ها از فروشگاه‌های غیررسمی نیستند. برای این کاربران چنین سوالی به‌وجود آمده که آیا با اجازه دانلود مستقیم برنامه‌ها توسط اپل در سایر مناطق، امنیت ناشی از بررسی اپل روی برنامه‌های جانبی از دست می‌رود؟ آیا اپل باید با توجه به اینکه کاربران هزینه دستگاه‌های خود را پرداخت کرده‌اند و با ریسک نصب بدافزار روی گوشی‌های خود مشکلی ندارند، باید به آن‌ها امکان دانلود مستقیم برنامه‌ها را بدهد یا خیر؟

همانطور که آزمایش انجام‌شده توسط این محققان نشان می‌دهد، آیفون در مقایسه با اندروید، با سرورهای کمتری در مکان‌های مشکوک ارتباط برقرار می‌کند. و این موضوع می‌تواند در به دست آمدن اطلاعات شخصی شما توسط مقامات دیگر کشورها، تفاوت ایجاد کند.

تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید: «اگر داده‌های شما روی یک سرور در روسیه قرار بگیرد، این خطر وجود دارد که توسط مقامات یا حتی سازمان‌های تجاری که ملزم به رعایت GDPR و قوانین مشابه حفاظت از داده‌ها و حریم خصوصی نیستند، قابل دسترسی باشد. هیچ اجازه‌ای از شما گرفته نخواهد شد».

این تیم همچنین می‌گوید، ممکن است برخی از کاربران حتی با ارسال داده‌های تشخیصی، موقعیت مکانی یا سایر داده‌های تله‌متری آیفون به کوپرتینو (مقر اصلی اپل) نیز احساس راحتی نکنند؛ زیرا این داده‌ها ممکن است توسط مجریان قانون درخواست شود. میزان این ریسک‌پذیری به عهده کاربر است تا تصمیم بگیرد. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • خبر جدید درمورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • نباید از خودنمایی مجازی یا خیابانی یکسری هنجارشکن محدود بترسیم
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟
  • تقویم نجوم ۱۴۰۳ (بخش هفتم) + دانلود جدول رصد
  • تقویم نجوم 1403 (بخش هفتم) + دانلود جدول رصد
  • دریافت متن آهنگ‌ها در اسپاتیفای پولی می‌شود
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!